Inscripció

BARRIS SOLIDARIS dóna suport a tres projectes inicials, i cerca estendre’s com un nou model d’ajut.

El primer projecte es desenvolupa al barri de la Guineueta, a la Parròquia de Sant Mateu, en la que s’ha iniciat una activitat d’acollida de nens i nenes en horari extraescolar. El seu objectiu és el reforç escolar per evitar-ne el fracàs (en un marc de lleure, esports i berenar). També facilita la seva atenció mentre els seus pares acaben l’horari laboral. Pensem que aquesta iniciativa és molt bona perquè actua sobre aspectes estratègics, més enllà de resoldre necessitats immediates. El segon projecte té relació amb la distribució d’aliments a persones i famílies necessitades, també al barri de la Guineueta, però amb una altra parròquia, la de Sant Rafael, i la duem a terme amb la col·laboració del Banc d’Aliments. Per al tercer projecte hem seleccionat una proposta de l’AMB, concretament a Terrassa i està dirigida a joves en atur.

Si vols saber mes sobre aquests projectes pots llegir mes fent clic aquí.

Projecte Lucas

 

BARRIS SOLIDARIS compta fins al moment amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i el Banc del Aliments, que proveirà de productes a l’esmentat nou centre de distribució a la Guineueta, a més d’un bon nombre de voluntaris, petits donants, i empreses col·laboradores com ara Nestlé.

La fase més difícil és l’actual: la construcció de canals nous de solidaritat.

Amb aquest darrer objectiu hem organitzat el programa del Concert Solidari de Barris Solidaris. Un recital líric al local social del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports.

Els concertistes son en Jordi Cortada, tenor, i en Manel Ruiz Segarra, pianista.  El programa musical estarà composat per cançons i àries d’òpera. En el descans de l’acte musical es fara una breu presentació de BARRIS SOLIDARIS.

Les places son limitades, per la qual cosa es necessària la inscripció prèvia. La inscripció per al recital és gratuïta i podeu i podeu fer-la fent click sobre aquestes línies.

Inscripció

Sky-1024x232