Programa de lideratge social

El Programa Social de Lideratge que des d’octubre d’enguany es ve realitzant al Barris de les Arenas i limítrofes de Terrassa amb la col·laboració del CECOT i del propi Ajuntament.

Books

La metodologia es basa en engrandir el potencial humà dels joves. Cercar dins seu les seves il·lusions i motivacions fer-les emergir i ajudar-lo a reorientar-les, si cal, concretar-les.

El principal objectiu és la recuperació per alguna de les vies establertes del màxim d’alumnes Ni Ni: Nou Impuls Noves Idees.

Students

“Hi han homes que lluiten un dia i són bons, altres que lluiten un any i són millors, n’hi ha que lluiten molts anys i són molt bons, però estan els que lluiten tota la vida i aquests són imprescindibles.”

Bertolt Brecht.

Diuen que ets de la generació Ni-Ni, Ni estudies Ni treballes. Nosaltres volem que siguis NiNi: “Nou Impuls, Noves Idees”.

Fonaments pedagògics:
  • Procés educatiu entès com unitat del saber.
  • Activitats dirigides a incentivar l’interès, la curiositat, les ganes de saber més.
  • La descoberta de les seves capacitats de superació personal i de cooperació amb els altres.
  • La cooperació entre ells i la realització de determinades activitats comunes amb joves que han cursat el programa de Lideratge Jove, perquè el millor educador d’un jove és un altre jove.
  • Augmentar el capital social y el capital humà.

 

¿Que hi puc aportar?

Clicant aquí sota, podràs ajudar Lucas i contribuir amb Barris Solidaris!

Contribuir Ara